Wat past bij jouw bedrijf?

14 november 2018 | Algemeen

De keuze is reuze! Maar wat kiezen mensen? Het is het vraagstuk van onze tijdsgeest. En geldt door het banenoverschot nu ook voor de keuze van een nieuwe job. Waarschijnlijk komt het ene mooie aanbod na het andere langs bij werkzoekenden. Spring er in dat circus als bedrijf maar eens uit zónder knotsgekke arbeidsvoorwaarden. Wij kunnen jouw bedrijf daarbij helpen; 2PARTNERS verbindt. Wij zoeken voor jou de perfecte match. Hoe we dat doen lees je hier.

2Partners: Wat past bij jouw bedrijf?

Krap, krapper, krapst

Op ons blog schreven wij al vaker over [krapte op de arbeidsmarkt. Maar wat is het eigenlijk? Basically, houdt een krappe arbeidsmarkt in dat het voor jou als bedrijf moeilijk is om geschikt personeel te vinden. En voor een werkzoekende is de keuze juist reuze.

Als bedrijf kun je gebruik maken van een drietal concrete oplossingen om je berg vacatures te laten verdwijnen. Je kan ervoor kiezen om je eigen werknemers aan je te binden. Je maakt als bedrijf dan gebruik van employer branding. Een andere optie is dat je [de werkprocessen binnen het bedrijf aanpast of zelfs [de hele organisatie op de schop neemt]. Of, je bedrijf kiest ervoor om nieuw talent aan te boren, en dat is waar wij je bij kunnen helpen.

Iene miene mutte

Gewapend met een super sterk CV en een fantastisch LinkedIn is het tijd voor werkzoekende om achter hun droombaan aan te gaan. Maar dat blijkt vaak lastiger voor hen dan gedacht. Er is zó veel mogelijk en tegelijkertijd zijn toekomstig werknemers beperkt door hun gevolgde opleidingen en hun geworven kennis. Toch?

Nee, absoluut niet! Precies hier kunnen we beide partijen helpen. Wij hebben geleerd dat de ultieme match alleen maar bestaat als jullie als werknemer en werkgever écht bij elkaar passen. Als jullie hetzelfde denken en hetzelfde nastreven. En het zou heel goed kunnen dat je op papier geen match bent maar in real life wel. En die magische match vinden, is onze specialiteit.

Dus… werkzoekende hebben nog meer keuze…?

Who are you?

Ja, werkzoekende hebben eindeloos keuze. Maar, geen paniek, samen met jou kunnen we ervoor zorgen dat je de perfecte werknemer vindt. Geen iene miene mutte, maar maatwerk. Om te kunnen verbinden is het noodzakelijk dat we jou en jouw bedrijf leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wat jou drijft en waar je blij van wordt. Waar staat het bedrijf voor? Wat zijn de normen en waarden en wat verwacht je van een werknemer? Kortom; wie ben je?

Als we dit weten en een duidelijk beeld hebben van de identiteit van jouw bedrijf, dan kunnen we gaan zoeken. We zijn selectief en kritisch en leveren maatwerk. Voldoet iemand niet precies aan de vacature maar klopt de rest van het plaatje wel? Wij prikken hier doorheen en nemen met veel plezier deze hele zoektocht van jouw bedrijf over. Wij gaan graag die extra mile om jou als werkgever te verbinden met de juiste werknemer.

Say hi, to your dream worker.

Vragen of interesse? Je kunt ons mailen Andrea@2partners.nl  Stefanie@2partners.nl  of even bellen 06-37374280 06-41474160

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280