De kracht van cultuur

02 maart 2020 |

We gaven vorige maand al een kleine hint: we zijn vanaf 2020 begonnen met een extra service bij 2partners: executive search. Het zoeken van MT-leden, CFO's, CEO's en alles daar tussenin. In dit blog leggen we je uit hoe we dat aanpakken.

2Partners: De kracht van cultuur

Cultuur

De cultuur in een bedrijf is essentieel voor hoe de werknemers presteren. Je doet nou eenmaal beter je werkt als je je veilig voelt, als je het gevoel hebt dat jouw ideeën ertoe doen en er vrijheid is om met die ideeën iets te doen. Iemand met een leidinggevende rol kan de omgeving waarin iemand zich vrij, veilig en geïnspireerd voelt vormgeven. Een team floreert als de leidinggevende voorwaarden scheppend is - daarom is het zo belangrijk wie je op die plek aanneemt.

Dichtbij, met humor

Ons handelsmerk is dat we verder kijken dan iemands CV. We gaan echt opzoek naar de perfecte match, niet alleen op het niveau van skills, maar vooral ook op persoonlijk vlak. Wat is de cultuur in dit bedrijf, wat voor energie moet iemand meebrengen en naar wat voor dynamiek voor de bedrijfsvloer zijn we op zoek? Wij nemen al deze elementen mee en gaan met humor en een open blik op zoek. 

Wat zoek je?

Daarvoor is het heel belangrijk dat je weet wat je zoekt. We komen langs, en we houden een kort lijntje in het gehele proces. Wat moet iemand meebrengen, waar is behoefte aan en waar wil je heen met het bedrijf? Je kunt pas weten wat voor cultuur je zoekt als je weet wat je purpose is. Je zoekt uit waar je nu staat, waar je naartoe wil en het gat dat daartussen valt bepaalt de kaders voor een nieuw aan te nemen leidinggevende. Wij gaan pas aan de slag als we daar een goed beeld van hebben.

Let's go!

Op zoek naar een nieuwe leidinggevende? Neem eens contact op. Onze persoonlijke aanpak, dichtbij en niet binnen de conventionele kaders, zou wel eens kunnen verrassen! Meer weten over cultuur in een bedrijf? Onze bescheiden visie komt o.a. van Culture Builders en het YouTube kanaal van Jorg Ruis, oprichter van Culture Builders.

Neem hier contact op.

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280