Ontdek je drijfveren!

09 juli 2020 | Algemeen

Ooit afgevraagd waar je energie van krijgt en wat energie slurpt?

Of waarom je heel goed kunt samenwerken met de ene collega en de andere volledig in je allergie zit?

Een kleuranalyse van MyDrives geeft inzicht!

2Partners: Ontdek je drijfveren!

MyDrives:  De totaal methodiek om het beste uit mensen te halen

Met MyDrives wordt een analyse gemaakt van de drijfveren van een kandidaat of zelfs van een compleet team. Door deze analyse krijg je inzicht in iemands beweegredenen. Waarom doet iemand de dingen op de voor hem/haar zo kenmerkende wijze? Waar krijgt iemand energie van of juist niet? Een MyDrives analyse kan een perfecte manier zijn om je kandidaat beter te leren kennen maar ook om mensen op hun kracht in te zetten. Ontdek of deze persoon goed past binnen de functie, de bedrijfscultuur en het team. Want wil je een belangrijke keuze enkel laten afhangen van je gevoel? 

MyDrives is laagdrempelig: het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 30 minuten en geeft toch een heel verhelderend beeld. Het rapport is eenvoudig beschreven en voor iedereen goed leesbaar. 

We bieden nu ook groepssessies aan. Een mooie manier om het team meer inzicht in elkaar te geven. Het is absoluut waardevol om elkaars beweegreden te kennen, zodat je nog beter op ieders kwaliteiten en competenties kunt inspelen. Dit betreft een maatwerktraject waarin veel mogelijk is. 

Doe hier de miniscan! http://qr.mydrivesmyhabits.com/2partners

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280