Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

05 oktober 2020 | Algemeen

Maart 2020: Corona-lockdown werd een feit. Iedereen ging massaal thuiswerken, openstaande vacatures werden ingetrokken, onze kandidaten begonnen niet of pas veel later op opdrachten.

Onboarding was een probleem en de wereld draaide door.

2Partners: Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

Veel van onze collega recruiters kwamen thuis te zitten en inmiddels zijn er bedrijven waarmee het super goed gaat en bedrijven die het heel zwaar hebben.

Ook in onze branche werd het stiller. Wij hebben deze periode gezien als een mooie kans om ons zelf verder te ontwikkelen.

Vol overgave hebben wij ons gestort op de business coaching van Kelly Weekers en Moniek van Rheenen. We zijn terug gegaan naar onze basis en weten we weer heel goed waar onze kracht ligt. 

Daarnaast hebben wij opleiding gevolgd en ons gecertificeerd als myDrives consultant. 

Los van het feit dat dit ons ook inzicht heeft gegeven in ons zelf en onze drijfveren zijn wij hier razend enthousiast over.

MyDrives geeft inzicht in jouw drijfveren en gedrag, in elkaar, creëert respect voor elkaar, is voor behoud en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, maakt de juiste match op basis van de drijfveren, laat teams weer met elkaar succesvoller werken. Wij zijn enthousiast! 

Wil jij het beste uit jouw medewerkers halen? Zorg dat de drijfveren van jouw medewerkers aansluiten bij het gedrag en omgeving zodat ze in een flow terecht komen en beter presteren! Bel ons gerust en we laten je zien wat het je oplevert!

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280