Talent Acquisition

Voor wie werken wij?

 

We werken voor MKB bedrijven in Nederland

We hebben 15 jaar+ ervaring 

Recruitmentopdrachten: specifieke of grootschalige werving

Wij bemiddelen kandidaten op HBO/WO niveau. 

IT : Business Analisten, ERP consultants, Fuctioneel beheerders IT managers

Sales: inside sales, exportmanager, accountmanager salesmanager

Office: business support employee, customer service, 

Marketing & E-Commerce professionals

Supply chain professionals

 

Talent acquisition projecten (a.i.) 

Tactisch en operationeel inzetbaar voor korte of langdurige opdrachten.

Ervaring bij MKB en internationale bedrijven.

Meer weten en kennismaken?

Bel of mail ons, we gaan graag in gesprek!

Andrea   06-37374280  andrea@2partners.nl

Stefanie  06-41474160 stefanie@2partners.nl

 • 2PARTERS kan zich goed verplaatsen in onze markt en in de eisen die wij stellen. Wij zijn voortdurend op zoek naar accountmanagers, en zij weten wie we zoeken en zijn in staat snel de juiste kandidaat te vinden. Voordat ze op zoek gaan komen ze op locatie. In gesprek stellen ze vast wat we precies nodig hebben. De lijntjes zijn kort, ze zijn goed bereikbaar en kunnen snel schakelen. Het persoonlijke contact onderscheidt ze in de recruitmentmarkt.
  Rick Bosman, Sales Manager bij CBC Nederland
 • Stefanie en Andrea komen met goede mensen aandraven, daar ben ik blij mee en het verdient zich terug; het kost veel tijd en energie om met de verkeerde persoon in zee te gaan. Ze zijn persoonlijk en kunnen goed afstemmen, ze weten wat voor mensen ik nodig heb.
  Jaap Kolff, CEO Kolff Plants
 • Snelheid is in deze tijd een belangrijk ding, en Andrea en Stefanie zijn snel! In verschillende opzichten. Ik krijg ze makkelijk te pakken, ze zijn bijna 24/7 bereikbaar, het contact is informeel en ze zijn to the point. Daarnaast zijn ze snel van begrip. Ze kennen mijn bedrijf goed, en als ik aangeef wat ik zoek voelen ze goed aan wat ik nodig heb. Mijn bedrijf is altijd in beweging en het is fijn dat Andrea en Stefanie daar altijd in mee bewegen!
  Marloes Coenen, Human Resource Management bij Datwyler/Teco CDC
 • Het informele en enthousiasme van 2PARTNERS past bij ons. Ze voelen precies aan wat voor professionals bij wat voor organisaties horen. We hebben meerdere mensen via hun in ons bedrijf, en dat zijn wel echt de pareltjes. 2PARTNERS schuift niet alleen cv’s door, zoals veel andere recruiters doen. Stefanie en Andrea nemen de moeite om mensen te spreken en te leren kennen, de energie die zij er aan de voorkant in steken resulteert in meer matching.
  Tjerk Hootsen, CEO PBC Group
 • Stefanie en Andrea leveren echt maatwerk. Het is een specialistisch vak, en het is niet prettig als er veel kandidaten worden aangeboden die "zo gewoon", "algemeen" of "de grote massa" zijn. Ze zijn heel betrokken, enthousiast en vakkundig. Ze hebben zich ook echt ingewerkt in ons vakgebied. De kwaliteit van de kandidaten is goed, en we horen van de kandidaten zelf ook dat ze het contact met Stefanie en Andrea prettig vinden. Ze zijn open, eerlijk en oprecht en de verwachtingen die ze scheppen komen vaak uit.
  Pim Jonker, CEO Lucide
 • Ik ben door Stefanie en Andrea bij Brandbank geplaatst, en later hebben ze de werving voor mijn salesteam daar ook gedaan. Ze zijn heel persoonlijk en spontaan. Toen ze mij benaderden werd ik door veel recruiters gebeld, en zij staken er bovenuit. Ze hebben een stapje voor op hun concurrenten omdat ze kijken of iemand in het team past en niet alleen focussen op capaciteiten. Als ik een vraag bij ze uitzet weten ze gelijk wat ik zoek, ze houden contact buiten de wervingsperiodes en als ze zeggen dat ze de perfecte kandidaat gevonden hebben, dan is dat ook zo.
  Bianca Zoonen, opdrachtgever & geplaatst door 2PARTNERS
 • Wij werken met 2PARTNERS omdat ze goed begrijpen waar wij naar op zoek zijn. We hebben regelmatig even telefonisch contact, ze zijn goed bereikbaar en ook als we geen opdracht bij ze hebben uitstaan komen ze regelmatig langs. Ze hebben een hele persoonlijke benadering en doen echt recruitment op maat.
  Yvonne Snijders, manager SSC bij Nedis
 • Ik heb hele gekke werktijden gehad, zeker als het druk was, en ik vind het fijn dat Stefanie en Andrea ook dan bijna altijd bereikbaar zijn. Ze zijn flexibel, leveren snel goede kandidaten en kunnen snel schakelen. Ze weten ook wat voor mensen ik zoek en wat ik belangrijke kenmerken vind, daar spelen ze goed op in.
  Jos van den Bersselaar, voormalig Head of Finance SSC Nedis.

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280