Zoek jij de perfecte baan in Online Marketing of Sales?

Wij zijn niet het soort recruiter dat met de zoveelste fantastische baan in de aanbieding in de telefoon klimt om jou ervan te overtuigen dat je een overstap moet maken.

We spenderen het grootste deel van onze tijd werkend, en ons doel is ervoor te zorgen dat jij die tijd op de best mogelijke plek investeert. Wij luisteren. We willen weten wat je drijft, waarvoor jij je bed uit komt, wat je vrienden over je zeggen en wat je het liefste doet als je niet werkt. Alleen als wij onze kandidaten kennen maken we de juiste match.

Op onze site vind je de meest recente vacatures waarvoor wij werven, maar veel vaker zoeken wij jou. Ben jij die starter of ervaren medewerker in sales of marketing, op HBO of WO niveau, en heb je zin in iets anders? Stuur ons je cv, meld je aan bij de grote vacaturebanken, zet je LinkedIn profiel open voor recruiters en denk slim na over je tags - zo maak je je vindbaar voor ons.

 • Wat ik leuk vind aan Stefanie en Andrea is dat ze precies weten wie ik ben, ook ben ik twee jaar in het buitenland geweest en hebben we al die tijd contact gehouden. Een heleboel recruiters uiten natuurlijk graag naar buiten dat ze heel persoonlijk zijn, maar Stefanie en Andrea maken dat echt waar. Ze nemen liever wat minder werk op zich om er zeker van te zijn dat ze ook echt de juiste mensen op de juiste plek krijgen, dan dat ze zoveel mogelijk mensen proberen te plaatsen.
  Luuk van den Hoven, hij en 2PARTNERS tippen elkaar over en weer over werk en opdrachten
 • 2PARTNERS staat als nummer 1 recruiter in mijn contactenlijst! Ze zijn persoonlijk, open en eerlijk en hebben een warme uitstraling. Ze zijn transparant in hun verwachtingspatroon en eerlijk als ze iets niet kunnen leveren. Dat vind ik echt een kwaliteit. Ze hebben een gezonde ambitie, zijn enthousiast en lekker direct. Ze kunnen goed inschatten wat de kansen van iemand zijn en zijn committed - dat mis ik bij veel andere recruiters. De verwachtingen die zij creëren zijn heel reëel.
  Will de Hoon, door 2PARTNERS in bemiddeling
 • 2PARTNERS is heel open, niet te zakelijk en veel persoonlijker dan de meeste recruiters. Ik heb in de week dat zij mij belden een stuk of 20 recruiters aan de telefoon gehad, en zij sprongen er meteen uit. Ze waren enthousiast en hadden een baan op het oog, in plaats van dat ze me gewoon aan hun bestand wilden toevoegen. Ik zou ze zo weer bellen als ik op zoek ben naar iets nieuws.
  Nikita van der Hoek, door 2PARTNERS geplaatst bij CBC Nederland
 • Ik denk dat het grote verschil tussen Stefanie en Andrea en andere recruiters is, en dat klinkt heel cliché, dat zij mij willen helpen. Ik ging op gesprek bij Canon, en Stefanie zei: trek je mooiste schoenen aan want de directeur let op schoenen. Dat zij dat soort details weet vind ik gewoon heel prettig. Hoe andere recruiters je benaderen is soms om gek van te worden, en 80% van die mensen wil hun eigen portemonnee helpen in plaats van de kandidaat. Stefanie en Andrea kijken naar mij en het bedrijf, en of dat bij elkaar past. Ze doen het echt voor de persoon.
  Ramon Pas, door 2PARTNERS geplaatst bij CBC Nederland

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Opdrachtgevers

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280