Wie zijn wij?

Stefanie over Andrea

Andrea is gedreven, enthousiast, ze gaat er 100% voor en is een slechte verliezer. Als we een opdracht hebben wil ze die koste wat kost vervullen.

Ze denkt buiten kaders. Ze ziet soms dingen in kandidaten die ik nog niet had gezien. Soms lijkt het alsof ze te veel tijd investeert in iemand, maar dan voelt ze gewoon dat er nog iets zit, dat diegene méér kan. Ze gaat echt the extra mile voor mensen.

Onze samenwerking is heel inspirerend. Het samen presteren, er echt voor gaan, de evenredige input, er net zo veel lol in hebben als ik - dat maakt het leuk en dynamisch, en we vullen elkaar goed aan. Bovenal vind ik Andrea een fantastisch leuk mens om tijd mee te besteden.

Andrea over Stefanie

Stefanie is iemand met een eerlijke mening. Iemand die altijd wil helpen, die niet alleen komt halen maar ook komt brengen, en ze neemt alles niet te serieus. Er is heel veel humor en dat maakt het leuk, luchtig en toegankelijk.

Ze is heel gepassioneerd. Als we een opdracht krijgen gaan we die vervullen, daar wijkt alles voor. We doen een belofte en lossen die in. Ik heb veel geleerd van haar open en eerlijke communicatie, en hoe vanzelfsprekend dat voor haar is.

We vullen elkaar in heel veel dingen aan. Ik kan goed focus houden waar Stefanie soms een beetje afgeleid is. Sparren is heel leuk en vruchtbaar, we hebben onze eigen mening en komen zo altijd tot een goed plan.

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280