Wie zijn wij?

Stefanie Bakker Recruiter & Loopbaancoach

Ik ben iemand met een eerlijke mening. Iemand die altijd wil helpen, die niet alleen komt halen maar ook komt brengen, en ze neemt alles niet te serieus. Er is heel veel humor en dat maakt het leuk, luchtig en toegankelijk.

Ik ben heel gepassioneerd. Als we een opdracht krijgen gaan we die vervullen, daar wijkt alles voor. We doen een belofte en lossen die in. Ik sta voor open en eerlijke communicatie dat is vanzelfsprekend is.

Andrea en ik vullen elkaar in heel veel dingen aan. Sparren is heel leuk en vruchtbaar, we hebben onze eigen mening en komen zo altijd tot een goed plan.

Ik zet graag de lijn uit naar succes!
De strateeg is mijn MyDrives profiel. De Strateeg leegt alle ideeënbussen in de omgeving. Want goede ideeën helpen dit type om de lijn naar succes uit te zetten. Daartoe komt de strateeg trouwens ook zélf met slimme ideeën. Het gaat hier om een resultaatgerichte denker die zich concentreert op hoofdlijnen en langetermijndoelen. De strateeg gaat daarbij analytisch te werk, wil begrijpen en innoveren en denkt graag buiten de gebaande paden. Dan is het extra mooi als zo’n pad tot een duidelijk doel leidt. Dan voelt de strateeg namelijk de vrijheid die nodig is om plannen ongestoord te kunnen ontvouwen.

Andrea De Heer Recruiter & Loopbaancoach

1 september 2012 schreef ik mij in bij de kamer van koophandel. Ik had mijn zinnen gezet op een werving en selectie bureau vanuit de passie om voor mijzelf te werken en mensen en werk bij elkaar te brengen.
Hoewel de markt in 2012 slecht was, midden in de crisis en niet echt zat te wachten op een werving en selectie bureau ben ik vol overtuiging aan de slag gegaan.
Het was pittig om zonder enig netwerk te starten maar iedere dag was ik er mee bezig: bellen bellen bellen social media Posts netwerken netwerken netwerken.
En het wierp zijn vruchten af!
Na ruim een jaar ben ik met Stefanie Bakker verder gegaan. Een hele fijne samenwerking en samen hebben we ons bedrijf vorm gegeven.
Inmiddels werken we met fijne opdrachtgevers en hebben we al vele mensen bemiddeld!
Mijn passie is het om mensen en werk bij elkaar te brengen. Ik maak mij graag de vacature eigen door veel te weten over de organisatie en de werkzaamheden. In het benaderen van kandidaten werk ik vanuit de vraag en ben altijd geinteresseerd in de persoon achter het cv. Ik ben open en eerlijk in mijn communicatie en geef graag tips. Ik ben proactief heb een hekel aan wachten en wil doelgericht vaart maken, de weg snel vervolgen om vervolgens nog sneller het einddoel te bereiken. Daarbij ga
ik opportunistisch en resultaatgericht te werk. Ik laat me door niets of niemand afremmen. In welke situatie ik ook in de spiegel kijk, de vraag die altijd volgt, is: wat heb ik hieraan, wat levert dit mij op?

Contact?

Zoek je werk?

Upload je CV

Adres

2Partners
Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught                Stefanie  06-41474160   Andrea   06-37374280